• Nederlandse
 • Deutsch
 • Français
 • Espanol
 • English

Welcome to Straker Translations, the World's
Fastest, Easiest and Most Cost-effective Translation Company

Instant gratis offerte - 3 snelle stappen

Offerteformulier
 • Secure - 256 bit SSL-encryptie en vertrouwelijke behandeling van uw gegevens
 • Fast - Zelfs grote offertes binnen een paar minuten
 • Best Value - Onklopbare uurprijzen voor grotere projecten
 • Geen verplichting
 • No credit card required

Vertrouwd door meer dan 10.000 klanten

Fast Translation Services

View more case studies

Wij zijn gecertificeerd volgens EN15038, 's werelds hoogste vertaling kwaliteitsnorm - lees meer.

Visit Our Booth at Cebit Australia 2013, Sydney 28-30 May 2013 (Stand V25)
http://www.cebit.com.au/
Visit Our Booth at the E3 Expo 2013, Los Angeles 11-13 June 2013
http://www.e3expo.com/
Visit Our Booth at Austmine 2013, Perth 20 - 23 May 2013
http://www.austmine2013.com/

7 Redenen om onze vertalingsdiensten te gebruiken

Responsieve 24/7 Klantenservice

Verbazingwekkende technologie, eenvoudig en gemakkelijk proces, snelle levertijden en scherpe prijzen zijn alle dingen Straker aanbiedingen voor onze klanten. Maar er gaat niets boven onze wereld toonaangevende klantenservice die de hoogste van balken voor de vertaling industrie stelt. Wij bieden 24/7 klantenondersteuning (en we' re niet alleen over het hebben van een website draait met een formulier op het) van onze 2 grote wereldwijde productiecentra (een in Australië en een in Barcelona). Ons call center medewerkers kunnen dan spreekt 12 talen en zorgenkunt u inloggen op onze customer portal, e-mail, web chat of bel ons op elk gewenst moment een update op uw project of wijzigingen krijgen. Ons team werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat er niets mis gaat en u krijgt uw project wanneer of voordat het tijd is.


Snelle Aflevering in Meer dan 80 talen

Traditioneel Bureau
Straker Translations
Ons technologie platform stelt onze vertalers instaat om aanzienlijk sneller dan andere bureaus te werken, maar we produceren nog steeds vergelijkbare kwaliteitsvertalingen.
Er zijn geen prijzen voor de tweede plaats in de internationale verkoop

In de afgelopen jaren hebben wij ontwikkeld en verfijnd onze geweldige' Transl8' vertaling platform, waardoor wij de snelste vertalingen beschikbaar en op uw opgegeven kwaliteitsniveau te leveren. U zult een gemiddelde levertijd in onze offerte te krijgen en we zorgen dat we het naar u wanneer het te wijten is. We ondersteunen meer dan 80 talen en heeft meer dan 5.000 geregistreerde en gevalideerde vertalers beschikbaar zijn.


Real Value

We kaart brengen van de kosten en de service die wij leveren aan uw eisen inzake vertaling, zodat je niet meer dan je moet betalen.

Met de toename van de volumes inhoud, snelheid tot de markt en variabele types vertaling nodig is het nu belangrijker dan ooit om de kosten van uw vertaaldiensten om de taak vereist in kaart. Het is ook van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat als vertaling activa worden gecreëerd kunnen ze opnieuw worden gebruikt om de kosten van lopende projecten te verlagen. Ons vermogen per uur vertaaltarieven en onze integrale vertaling werkbank en geheugen gereedschappen zorgen kunnen wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding en vertaaldienst beschikbaar te bieden.


Ongeëvenaarde Vertalingstechnologie

Er is geen schuilplaats dat onze technologie-platform geeft ons ons concurrentievoordeel. Vanuit een basis van 8 jaar van ontwikkeling van ons meertalig CMS hebben we nog eens 2 jaar geconcentreerd werken toegevoegd hebben wij een krachtige vertaling platform waarmee onze klanten te versnellen, vereenvoudigen en verlagen de kosten van het krijgen vertalingen voltooid gebouwd.

 • Alternatieve oplaadpunten plannen - per uur of per woord
 • Vertaalgeheugen geïntegreerd in alle bedrijfsprojecten
 • Krachtige vertaling API voor de automatisering
 • Aangepaste machine vertaling motoren
 • Gemakkelijk in-en uitvoer van bestanden

Bewezen prestaties

Straker zijn in het bedrijfsleven sinds 1999 en hebben gediend meer dan 10.000 klanten en veel van hen toonaangevende wereldwijde merken. Met bewezen schaalbaarheid en productiecapaciteit en systemen opgebouwd gedurende vele jaren bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit van service, levering en vertalingen.


High-end kwaliteit Processen

Een van de meest interessante dingen die we hebben gevonden is dat er geen directe correlatie tussen vertaler snelheid en kwaliteit. Onze snelste vertalers kan produceren dezelfde hoge kwaliteit als een tragere vertaler. We maken gebruik van onze geavanceerde test-en controlesystemen op natuurlijke wijze selecteert de snelste en meest nauwkeurige vertalers voor onze klanten.

NL: 15038 - Europese norm voor kwaliteit van de vertaling

Wij zijn gecertificeerd volgens EN 15038, de wereldwijde standaard voor de vertaling industrie en de benchmark voor de kwaliteit van de vertaling. Onze laatste controle te behouden EN 15038 certificering werd succesvol afgerond door wereldwijde certificatie-instelling VNZ in januari 2013. Voor meer informatie over de norm, ziehttp://en.wikipedia.org/wiki/EN_15038.

ISO 9001:2008

2008: Op Straker hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem om het bedrijf wereldwijde vertaaldienst die voldoet aan de Europese norm en ISO9001 beheer ontwikkeld en gedocumenteerd.


One-Stop-Shop

Meer dan 30% van de kosten van vertalingen diensten kunnen worden in de import, export en de opmaak van de inhoud. Bij Straker maken we de dingen gemakkelijk door het hebben van instrumenten om eenvoudig importeren en exporteren van inhoud van elke indeling InDesign, XML, MS Office-documenten en vele anderen. We hebben ook personeel om zelfs omgaan met de lastigste van het bestand lay-outs en buitenlandse tekenopgaven lettertype. We hebben ook een krachtige API voor vertaling workflows te automatiseren, de mogelijkheid om klant automatische vertaling motoren te bouwen voor een onderneming en al alle projecten hebben de terminologie en vertaalgeheugen opgeslagen in onze Transl8 platform voor toekomstig hergebruik.

 • Volledige desktop publishing-diensten
 • Videotranscriptie
 • Elk bestandsformaat
 • Gemakkelijk in-en uitvoer van bestanden
 • Editing, proeflezen en beoordeling diensten
 • Bijna elke talencombinatie

Vertalingsdiensten

 • InDesign
  Are you looking for an easy and Cost-effective way to translate Adobe InDesign files? lees meer
 • Immigration
  Get a certified immigration translation is 3 simple steps - birth, marriage and divorce certificates. Drivers licenses, police clearance and academic diplomas. lees meer
 • Technische Vertaaldiensten
  Are you looking for an easy and cost effective way to get your technical documentation and manuals translated? lees meer
 • Medical Translations
  Wij bieden vertalingen van medische attesten en medische nota's alsook zeer technische vertalingen van medische documenten. lees meer

The Need for Speed

Onze Afgevaardigde Beheerder verklaart waarom snelheid zo belangrijk is voor het moderne vertaalproces.In English

Why Choose Us?


Vertalings-API

Do you need a translation API service that can automate and streamline the translation process? lees meer

Translations by the Hour

Almost every other translation company can only quote prices on the basis of word volume but not Straker!lees meer

Vertalingstechnologie

Bij Straker hebben wij het 's wereld geavanceerdste menselijke vertalingsplatform ontwikkeld lees meer

Translation for Games

Het creëren van een consistente game-ervaring voor meerdere platforms in meerdere talen lees meer


Case Study

Nieuws

 • Using a Translation API

  The first questions most people ask when they go through our site is "What is a translation API?" which is quickly followed by "Why would I use it?" and lastly "What does it Cost?". - lees meer

 • Hoe een InDesign-bestand te vertalen

  Next up in our "How To" series is an overview of the most efficient/effective way of getting InDesign files translated  lees meer

 • Straker wint Nieuwe EU Aanbesteding

  Het is net bekend gemaakt dat een consortium, waaronder Straker net heeft de aanbesteding heeft gewonnen voor het leveren van meertalige technologie en diensten aan het Directoraat Generaal van de Information Society and Media. 

 • Interview from LeWeb Paris

  In december ontmoetten we een geweldig Journalist - Jonathan Marks - op LeWeb, U kunt het interview bekijken here

Wat onze klanten zeggen


We dienen onze klanten wereldwijd sinds 1999

We hebben kantoren in 9 landen en we verstrekken 24/7 ondersteuning 365 dagen per jaar voor onze klanten